Workshops

Schildpad: Liefde, Bescherming, Gezondheid,
Kennis en Aardkracht

 

 

Open Dag Centrum Djoj - 7 januari
 

Ieder voor- en najaar worden er in Centrum Djoj open dagen georganiseerd.
Op deze dagen kun je gratis workshops volgen, zodat je kunt kennismaken met de workshopleiders en wat de cursussen en opleiding inhouden. Een leuke manier om ervaringen op te doen en mensen te leren kennen.
Ook ik geef altijd workshops op de open dagen. Op deze open dag in januari ga ik je vooral laten ervaren wat Energetische Healingen kunnen betekenen. Kom kennismaken! Meer informatie over de open dag op www.djoj.nl 


 


DE QUEST 10 JAAR!!!

 

De Quest bestaat dit jaar 10 jaar.
In deze 10 jaar heb ik vele mooie mensen mogen ontmoeten en een klein stukje op hun levenspad mogen meelopen. Wat een eer om dit te mogen doen.
Omdat we 10 jaar bestaan, gaan we 10 maanden lang, iedere maand 1 ritueel geven waar de kosten
€ 10,- bedragen.

 

10 jan             Nieuw jaar ritueel - avond

09 feb             Winter ritueel - avond

18 maart        Lente ritueel - ochtend

07 april          Voorouder ritueel - ochtend

01 mei            Levensfeest  – avond

21 juni            Zomer ritueel – avond

19 juli             Drumcirkel - avond

16 aug            Drumcirkel - avond

21 sep            Herfst ritueel - avond

17 okt             Zijn ritueel – avond


Aanmelden: dequest@live.nl of 06 24 20 5581
Kosten: € 10,-
Data:  09 februari
Tijd: 19:30 tot 21:00
Plaats: Centrum Djoj
Winterritueel

   




 

Levenswiel 2-luik - 14 januari

In deze korte cursus van 4 dagen over het Levenswiel, gaan we iedere dag een luik openen in onszelf. Een luik die ons inzicht en bewustzijn geeft.

Het Levenswiel staat voor vele dingen, krachten, gaven, inzichten, healingen en meer. Iedere sjamanistische stroming heeft een levenswiel, medicijnwiel, krachtwiel. En iedere stroming werkt er op zijn eigen manier mee. Later in de tijd is dit ook overgenomen in de psychologie, coaching, wetenschap en vele andere stromingen.

Wij gaan in deze 4 dagen de 4 richtingen van het Levenswiel ervaren. Waar het voor staat, hoe je ermee kunt werken, wat je ermee kunt ervaren. En hoe het inzicht in je leven kan geven.

Kom en wordt je bewust, geniet van het wiel dat altijd doordraait, en ervaar jezelf weer op een nieuwe manier.

 

Plaats:

Centrum Djoj

Data:

14 januari en 11 februari

Tijd:

10:00 tot 17:00

Kosten:

€ 130,- (gedeeltelijk betalen is mogelijk)

Aanmelding:

dequest@live.nl 


 

Inwijdingen - The Universal Rites
- 24 januari nieuwe groep
- 27 januari nieuwe groep


12 schitterende inwijdingen die je leven veranderen, verdieping geven en je meer bij jezelf laten komen.

12 inwijdingen klinkt altijd veel en lang, omdat het 1x per maand gegeven wordt, maar onze ervaring en van de mensen die de inwijdingen ervaren hebben is dat de tijd sneller is gegaan dan gedacht.

In deze inwijdingen wordt je verbonden met de 12 dimensies, en de 12 dimensies verbinden zich in jouw.

Waar: Centrum Djoj te Rotterdam
Prijs: € 45,- per inwijding
Data: start woensdagavond 24 januari, 1 x per maand
          start zaterdagochtend 27 januari, 1 x per maand

Kijk op mijn website voor meer informatie, het is meer dan de moeite waard!!!
Klik op de rode knop hierboven

Op 24 januari starten we met een nieuwe serie inwijdingen, The Universal Rites.
Aanmelding is nodig. Klik
hier voor meer informatie





 

Basiscursus Sjamanisme - 14 februari

In deze cursus van 5 avonden gaan we de basis van het Sjamanisme ervaren.
We gaan o.a. werken met de richtingen, elementen, voorouders, de Ziel, krachtdieren en de 3 werelden.

 

Plaats:

Centrum Djoj

Data:

14 feb, 14 mrt, 11 april, 16 mei, 15 jun.

Tijd:

19:30 tot 22:15

Kosten:

€ 175,- (gedeeltelijk betalen is imogelijk)

Aanmelding:

dequest@live.nl 

   



Anders Avondje Uit - 17 februari
 

Het Anders Avondje Uit van Centrum Djoj is al jaren een groot succes. Deze avonden die 1x per maand gehouden worden zijn bedoeld om mensen op een leuke en kleinschalige manier kennis te laten maken met de verschillende stromingen in de spirituele wereld. Een avond waar je eerst een heerlijk vegetarisch diner eet,  en dan een workshop volgt en dit alles voor maar € 15,-. Op 17 februari geef ik een workshop. Deze gaat over “Heel Jezelf” een korte cursus die in maart begint. Een leuke manier om te ervaren wat je met energetische healingen kan doen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.djoj.nl 

 



Heel Jezelf - 06 maart

Energetische Healingen zijn de oudste healingvorm die de mensheid kent. Dit is ontstaan toen de mensheid ontstond door de sjamanen. Energetische healingen vinden plaats op ieder niveau, zowel fysiek, mentaal, gevoel en emotioneel als spiritueel.

Ieder mens heeft af en toe een blokkade. Soms door stress, soms door traumatische ervaringen van het leven zelf. Deze blokkades zorgen ervoor dat onze levensenergie niet goed kan doorstromen. Hierdoor voelen we ons vaak moe, energieloos, koud, en niet optimaal. We kunnen leren om bewuster met onszelf om te gaan en hierdoor bijtijds te ontdekken waar we behoefte aan hebben, en onszelf dit ook te geven.

In deze cursus van 7 dinsdagavonden gaan we ervaren hoe we meer bewust worden van onszelf. Hoe we ons lichaam, gevoel en ratio kunnen ervaren op een andere manier. Hoe we onze levensenergie weer goed door ons lichaam kunnen laten stromen.

We gaan werken met verschillende healing technieken, de basis waar ik mee werk is sjamanisme dit is de oudste healingvorm die de mensheid kent.

 

Plaats:

Centrum Djoj

Data:

06 mrt, 13 mrt, 20 mrt, 27 mrt, 3 apr, 10 apr, 17 apr. 2018

Tijd:

19:30 tot 22:15

Kosten:

€ 245,- voor 7 dinsdagavonden, inclusief koffie/thee

Aanmelding:

www.djoj.nl


 

Voormoeders

Alle vrouwen zijn moeder van de Aarde, zoals Moeder Aarde onze grote moeder is.

We zorgen voor elkaar, helpen elkaar, geven leven, voeding en liefde op alle niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Hierom ook een nieuwe cursus genaamd Voormoeders, in deze cursus gaan we met elkaar de verdieping in onszelf zoeken en delen. We hebben allemaal veel meer in ons dan we zelf denken of geloven. En deze krachten die we soms onbewust gebruiken, gaan we nu bewust leren gebruiken. Dit gaan we doen met de kracht en hulp van onze vrouwelijke voorouder lijn.

De voorouders zijn in alle natuurtradities heel belangrijk, omdat we onze Eigenschappen, Krachten, Genen en DNA van onze voorouders ontvangen hebben. Maar ook onze normen en waarden en gedragingen zijn vaak doorgegeven. Natuurlijk zit er veel in ons wat we zelf ontwikkeld hebben door het levenspad te lopen dat we lopen. Omdat we veel van onze voorouders hebben meegekregen, wil dit nog niet zeggen dat dit iets is waar we blij mee zijn of wat bij ons hoort.

En dit gaan we in deze cursus ontdekken. Wie zijn wij? Wie waren onze voorouders?  En wat willen we van hun overnemen? En wat willen we aan hun teruggeven?

Door deze voorouderlijn te lopen gaan we inzichten krijgen in onszelf. We kunnen healingen geven waar nodig is en onszelf hierdoor helpen.

We gaan kennis maken met de 7 voormoeders in onze voorouderlijn. Iedere cursusdag gaan we een voorouder ontmoeten, leren kennen, zien wat we van hun  overgenomen hebben, en ook kijken wat we aan hun terug willen geven.

Deze cursus is alleen bestemd voor vrouwen.

Een cursus van:

7 dagen

7 healingen

7 paden

7 rituelen

7 trancereizen

7 voormoeders

7 werelden

Plaats:              Centrum Djoj te Rotterdam 
Data:                11 mrt, 08 apr, 13 mei, 10 jun, 08 jul, 12 aug, 09 sep 
Tijd:                  10:00 tot 17:00
Prijs:                 € 85,- per cursusdag (ook bij afwezigheid verplicht te betalen)
Aanmelding:     
dequest@live.nl

 



 

 

 

 

Droomreis – Tarot – Healing – Iedere donderdagavond in Centrum Djoj

 
Op de Genietavonden van Centrum Djoj (iedere donderdagavond uitgezonderd schoolvakanties), kun je nu ook een Droomreis – Tarot – en/of Energetische Healing ervaren. 

Een droomreis is een trancereis waarin je een uur lang heerlijk mag wegdromen terwijl je toch inzicht, healing of energie krijgt. Er wordt op de sjamanendrum gespeeld, en ook op andere instrumenten als klankschaal, ratel en meer. Net wat er die avond nodig is. Kom lekker een uur liggen op een matras en droom weg op de klanken van de muziek.
 
De Tarot is in feite, een simpel kaartspel met beelden van torens, koningen en koninginnen, wagens engelen en demonen, de zon, de maan en de sterren, maar toch is het meer dan dat! De Tarot is een boek zonder woorden, met mystieke en verborgen kennis, een geheime taal met boodschappen van het verleden en van de toekomst. De Tarot is de erfenis van een arcane kennis die de weg naar bewustheid wijst. Het werkt als een spiegel, een magische spiegel die de binnen en buiten werkelijkheid weerspiegelt…….zonder te oordelen. Een Tarot lezing kan een algemene lezing over je leven zijn, maar kan ook gelezen worden naar de vragen die je over je eigen leven hebt.
 
Energetische Healing is geweldig om stress en ontspanning te krijgen, maar ook om te helen van traumatische ervaringen, het verwijderen van blokkades en meer.
Energetische healing is werken met verschillende healing vormen. Gedurende de sessie lig je volledig aangekleed en ontspannen op een matras. Vervolgens wordt er systematisch energie in specifieke gebieden van je cellulaire geheugen geleid door middel van een zachte therapeutische aanraking en/of de muziek van de sjamanendrum. Door helderziende, heldervoelende en healingvoelende informatie te gebruiken, wordt zachtjes de overbodige bagage voorgoed uit je systeem verwijderd. Aan het einde van een energetische healing sessie is het gebruikelijk dat je je ontspannen en opgeladen voelt.
 
Tijden:
18:30 tot 19:15 – Privé sessie (tarot of healing)
19:30 tot 20:30 – Droomreis
21:00 tot 21:45 – Privé sessie (tarot of healing)
22:00 tot 22:45 – Privé sessie (tarot of healing)
 
Kosten:
Tarot                           € 10,-
Droomreis                  € 17,50
Healing                       € 17,50
Droomreis & Tarot      € 25,-
 
Betaling:
Aan de bar in centrum Djoj te betalen. Je krijgt hier een munt, die je bij mij inlevert.
Het is mogelijk van te voren te bespreken, of op de avond zelf te kijken of er plek is.




 




 
Privé Sessies, Rituelen en Inwijdingen

 
Wil je een keer sjamanisme ervaren zonder dit te delen met een groep? Heb je behoefte aan een klankhealing, sjamanistische healing? Heb je vragen over je levenspad waar je via een trancereis en/of op rituele manier antwoorden op wilt zoeken? Ben je de balans in jezelf kwijt? Is je energie zo gedaald dat alles je moeite kost? We kunnen je helpen met een healing sessie, een inwijding of een ritueel.
 
Onderstaand de mogelijkheden die we je kunnen bieden:
 
Coaching
- Privé Coaching
- Life Coaching
- Hulp op je levenspad

Inwijdingen:
- Dimensionale Inwijding – The Universal Rites ™
- In the Womb
- Munay Ki
- Nusta Karpay
- Atlantis Inwijdingen

Rituelen:
- Geboorte
- Van kind naar Volwassene
- Van single naar Relatie
- Overgang - Menopauze
- Overlijden

Orakelen:
- tarot
- veren- en stenenorakel

Healing
- sjamanistische begeleiding
- energetische healingen,
- sjamanistische healingen,
- soul-retrieval,
- trance-communicatie, -reizen, -meditatie
- trance healing & trance reading
- healing vorige levens
- Sjamanistische familieopstellingen,
- Reiki,
- klankhealing,
- regressie en meer
- familie reiniging, voorouder healing
 
Ben je geïnteresseerd in een privé sessie? Neem contact met me op
Caro Daalder 06 24 20 55 81 of mail dequest@live.nl 

 

  

 

Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: 
dequest@live.nl  

 

 

 


 

 

 

  Site Map