Het Grootste Indoor Sjamanistisch Festival


 Zaterdag 14 oktober 2017 
In Centrum DJOJ Te Rotterdam 


Aanmelden
Sjamanen 2017
Programma 2017
Dag Indeling
InformatieEen dag van 10:00 tot 22:00
Met 24 workshops, begin en eindritueel, verschillende healingen, en verkoop
50,- inclusief alle workshops, healingen, koffie en thee.
Lieve mensen,
 
Het is een tijd van energetische verandering, versnelling en bewustwording, zo ook met het Sjamanistisch Festival.
Dit jaar werken we samen met Centrum Djoj. Natuurlijk blijft het een heerlijke dag vol sjamanistische activiteiten, ervaringen, ontmoeten, delen en genieten van de bruisende energie.

Wat het programma betreft, ook deze keer hebben wij weer een fantastisch en gevarieerd aanbod die zal worden gegeven door zeer goede en enthousiaste Sjamanen. De meeste namen en websites staan nog niet vermeld op de site, want er komen nog nieuwe namen bij en binnenkort gaan we starten met de beschrijvingen van de workshops.

De inschrijvingen van de workshops vinden plaats op de dag zelf. Vanaf 10 uur gaan de deuren van centrum Djoj open en kun je jouw naam op de lijst van je favoriete workshops vermelden. De lijsten liggen in de Serre op volgorde van tijd en alfabetische naam van de Sjamanen. Het is niet de bedoeling dat je meerdere workshops invult op hetzelfde tijdstip. Mensen die nog graag naar een bepaalde workshop willen zijn dan teleurgesteld omdat ze denken dat deze vol is.

Tussen de workshops door is er voldoende tijd om nog even na te praten, rustig te zitten, tussendoor iets te eten, het toilet te bezoeken en natuurlijk om de verkoopstands te bezoeken. De stands stoppen namelijk om 19.00 uur met de verkoop.

Bij de entreeprijs is  de hele dag en avond aan alle activiteiten deel te nemen. Koffie en Thee zijn inbegrepen. De aanmeldingen gaan via Centrum Djoj klik 
HIER om gelijk naar de aanmelding te gaan. Hierdoor werken we dit jaar niet met toegangsbewijzen, maar krijg je gelijk
via de mail een bevestiging van inschrijving. Je naam komt hierdoor op een lijst te staan en bij aanmelding aan de balie op de dag zelf afgevinkt bij binnenkomst.
 
Maak kennis met het sjamanisme, de diverse stromingen en met elkaar.

Wij verwelkomen u graag op dit fantastische Indoor Sjamanistisch festival.

 


Caro Daalder
Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: 
dequest@live.nl  [home] 
 

 

  Site Map