Vrouwenwijsheid

Spirit Vrouw
Voormoeders

Vrouwenwijsheid

Vrouwenwijsheid
De 13 Clanmoeders, Vrouw&wijsheid, een cursus voor vrouwen waar we onze innerlijke krachten en talenten her-ontdekken

In de cursus vrouwenwijsheid gaan we op zoek naar de oorspronkelijke vrouwelijke wijsheid, die zich binnen in de stilte van iedere vrouw bevind en die gesymboliseerd wordt door De 13 oorspronkelijke Clanmoeders. Het (her)ontdekken, laten (her)leven van de talenten en mogelijkheden van onze vrouwelijke energie is de essentie van deze cursus. Een van de mogelijkheden om in contact te komen met je vrouwelijke energie is het naar binnenkeren in jezelf, weg van de dagelijkse drukte van je leven. Een reis naar binnen die opnieuw je vlam ontsteekt van de dertien aspecten van transformerende, krachtige vrouwelijke energie.

De 13 oorspronkelijke Clanmoeders staan voor de 13 talenten en gaven die iedere vrouw in zich heeft.
Zij zijn de spirituele leraressen die ons helpen in onze vrouwelijke energie te komen en onze vrouwelijke kwaliteiten helpen (her)ontdekken en ontplooien.

De cursus is gebaseerd op De 13 oorspronkelijke Clanmoeders (van Jamie Sams) en we gaan werken vanuit het sjamanisme, maar ook andere tradities waar vrouwenwijsheid te vinden is. Het is een cursus waarbij je vooral met je hart en minder met je verstand contact maakt met jouw spirituele essentie en met de ritmen van jouw lichaam. De essentie en wijsheid verschijnt in vele gedaanten en zal voor ieder van ons een eigen gezicht hebben. Vrouwen zijn divers, en in onze diversiteit zijn we één.

In deze cursus gaan we werken met de 13 Clanmoeders.
We gaan met plezier, inzicht, diepte, trance, creativiteit en vele andere spirituele vormen werken. Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen aan deze cursus.

 

Vrouwenwijsheid Zondagen 2021
Plaats Centrum Djoj
Data 06 jun, 04 jul, 01 aug, 05 sep, 03 okt, 07 nov, 05 dec, 02 jan, 06 feb, 06 mrt, 03 apr, 01 mei, 05 jun
Tijd 10:00 tot 16:00
Prijs € 55,- per cursusdag, ook bij afwezigheid verplicht betalen
Aanmelden dequest@live.nl

 

    Cart