Persoonlijke Sessies

Deze pagina gaat over Persoonlijke sessies, Sjamanistische Healingen en Sjamanistische Massages.
Niet over opleidingen of cursussen, ben je hierin geïnteresseerd kijk dan op pagina Opleiding Healer

Een persoonlijke sessie is een 1 op 1 sessie (kan soms ook 2 of meer mensen zijn als je als stel of familie healing nodig hebt).
In een healing sessie wordt er op en om het lichaam gewerkt, om trillingen, energieën en healing voor het fysieke en etherische lichaam te bewerkstelligen. Een healing kan nodig zijn voor zowel fysieke, emotionele als zielen klachten. Hieronder een lijst van verschillende vormen van healingen die ik gebruik, en een korte beschrijving hiervan. Een healing sessie kan één van onderstaande vormen volgen, of een combinatie van verschillende vormen van healing dit is per persoon verschillend.

Er zijn vele vormen van healingen. Sjamanistische healingen zijn de oudste vorm die de mensheid kent. Hieronder wordt o.a. Energetische Healingen, Trance Healingen, Trance Readingen, Trance Communicatie, Trance Meditatie, Trance Reizen, Soul Retrieval en vele andere vormen onder verstaan. Alles wat met Trance te maken heeft komt uit het Sjamanisme. Tegenwoordig wordt dit alles apart vermeld.  Vandaar dat ik het ook apart vermeld omdat veel mensen niet weten dat dit alles onder het Sjamanisme valt. Hieronder verschillende healing vormen die ik aanbied.  Mocht je vragen hebben ben je altijd welkom om contact met me op te nemen.

 

Energetische Healing
Zit je niet lekker in je vel of ben je erg gestrest en/ of druk geweest de laatste tijd? dan zou je veel baat kunnen hebben bij een energetische healing. Maar ook voor het verwerken van trauma’s en bij het verwijderen van blokkades in je lichaam, gevoel of denken.
Energetische healing is werken met o.a. integrated energy therapy (working with the violet angelic energy ray), magnetiseren, reiki, trance healing, trance reading en vele andere vormen van healingen. We beginnen de sessie met het bespreken op welke gebieden van heling je wenst te focussen. Gedurende de sessie lig je volledig aangekleed en ontspannen op een matras. Vervolgens wordt er systematisch energie in specifieke gebieden van je cellulaire geheugen geleid door middel van een zachte therapeutische aanraking en/of de muziek van de sjamanendrum. Door helderziende, heldervoelende en healingvoelende informatie te gebruiken, wordt zachtjes de overbodige bagage voorgoed uit je systeem verwijderd. Aan het einde van een energetische healing sessie is het gebruikelijk dat je je ontspannen en opgeladen voelt.

Trance Healing
Bij een trance healing heeft de healer een zeer nauw en bewust contact met de spirituele wereld en bevind zich dan in een verhoogde staat van bewustzijn (trance). In deze staat geeft de healer als het ware ruimte aan de spirituele genezers om hun werk te kunnen doen. Tevens kan het medium in trance boodschappen ontvangen, die de cliënt kan helpen in het bewustzijnsproces van zijn of haar genezing. De healing kan op één of meerdere niveaus plaats vinden: op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Door hun verruimde bewustzijn bepalen gidsen op welk niveau er werkelijk healing nodig is. De genezende energie uit de spirituele wereld heeft de kracht mensen te genezen op alle vlakken en de oorzaak van problemen, ziekten en blokkades kunnen direct bereikt en verholpen worden. Deze vorm van healing kan o.a. worden toegepast bij (onbegrepen) pijnklachten, ziekten, emotionele blokkades, vermoeidheid, tekort aan energie, en kan zorgen voor verlichting en/of genezing en heeft inmiddels ook bewezen een uitstekende geneeswijze te zijn bij emotionele blokkades, stress, burn-out en depressieve klachten. Iedereen kan baat hebben bij deze vorm van healen omdat de behandeling helemaal wordt afgestemd en toegepast op de persoonlijke situatie en behoeften en dus geschikt voor iedereen.

Trance Reading
Reading staat voor het lezen van alle informatie die opgeslagen is in het menselijke energieveld, het celgeheugen en de ziel. De informatie wordt gelezen via het contact van Ziel naar Ziel. Een Reading verdiept het contact met je Zelf. De reading brengt meer bewustzijn in je proces op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. De potentie van situaties wordt vaak helderder en geeft nieuwe inzichten en mogelijkheden van die situaties. Een reading kan ook meer inzicht geven in zakelijke of relationele processen. De reading kan goed worden gecombineerd met behandelingen of coaching en duurt 60 minuten. Een sessie geeft meestal voldoende inzicht voor een langere tijd en hoeft niet vaak te worden herhaald.

Reiki 
Het woord Reiki betekent letterlijk ”universele levensenergie”.
De oorsprong van Reiki komt uit Tibet waar het een geheime kennis was, en is in de negentiende eeuw herontdekt in Japan.
Ieder levend wezen bestaat uit deze universele energie. Soms kan het gebeuren dat door verschillende ervaringen of situaties in het leven, deze energiestroom niet goed werkt. Door met Reiki te werken is het mogelijk om de levenstroom van energie weer vrij te maken van blokkades waardoor het lichaam zijn eigen helende krachten weer kan gaan gebruiken.

Rituelen
Een ritueel is persoonlijk, en ook de situatie waarvoor je een ritueel wilt doen. Het kan zijn dat je een ritueel wilt bij een overgangsperiode in je leven of het leven van een kind. Kijk bij de pagina Rituelen voor een indruk van wat voor soort rituelen wij geven.

Sjamanistische Begeleiding
Van tijd tot tijd kan ons levenspad behoorlijk moeilijk zijn. Ingrijpende veranderingen, ingewikkelde beslissingen en onverwachte problemen, het hoort bij het leven maar het kan onze weg zwaar maken. Caroline kan je helpen om je levensvragen in de kern te raken en in het juiste licht te zetten zodat je sterk en overtuigd je beslissingen kunt nemen. Caroline bied je niet alleen haar sjamanistische kennis en technieken aan maar ook haar levenservaring, haar openheid, liefde en intuïtie. Je bent welkom om samen met haar de reis naar je eigen Roots te maken en jezelf te hervinden. Healing technieken, een trancereis, meditatieve oefeningen kunnen onderdeel zijn van een sessie. Laat je leiden naar je eigen basis door de trillingen van de sjamanendrum en haal de kracht terug die je op je levenspad verloren hebt.

Sjamanistische Familieopstellingen
Soms leef je onbewust het leven van iemand anders in je familie. Je draagt de last voor iemand anders waardoor je de rol van dit familielid overneemt. Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun wortels in de verstrikkingen in het familiesysteem. Familieopstellingen is een methode die zonder veel woorden je laten zien welke plek je in je huidige gezin of familie inneemt. Het is ook een manier om naar de wereld te kijken, zonder oordeel, zonder dat het beter of slechter is dan een ander. Op deze manier kun je vragen beantwoord krijgen, beelden en inzichten hoe dingen in je leven lopen en waarom dit zo is. We doen dit op de sjamanistische manier waar ook gebruik van drum en ratel gemaakt wordt. Een ervaring op zich.

Sjamanistische Healing
In een sjamanistisch healing werken we met verschillende technieken, deze technieken variëren van handoplegging, massage, tot healing trancereizen. Soms kan het een combinatie van technieken zijn, soms is het één van deze technieken die nodig is voor healing.In de sjamanistische healing wordt altijd met trillingen van de sjamanendrum gewerkt, maar dit kan aangevuld worden met ratel, klankschalen of andere instrumenten en hun trillingen.

Sjamanistische Klankhealing
Een sjamanistische klankhealing is een heerlijke sessie om te ondergaan. Je hoeft niets anders te doen dan te liggen en te ervaren. We werken met verschillende muziekinstrumenten op en om het lichaam heen waardoor er healing komt op die plaatsen waar dit nodig is. De verschillende muziekinstrumenten, met verschillende tonen hebben ieder op hun eigen manier een helende werking. Klank veroorzaakt trillingen, energie bestaat uit trillingen en het lichaam bestaat o.a. uit energie dus trillingen. Hierdoor zorgen de trillingen van klank voor een bijzonder effect op het lichaam en heeft het nog dagen na de sessie zijn uitwerking. Een klankhealing kan nodig zijn voor emotionele, fysieke of zielen klachten.

Sjamanistische Massage
Is een massage waar je met kleding aan op de massagetafel ligt, lekker warm onder een deken. Er wordt gewerkt met de sjamanendrum en ratels, de geluiden en trillingen van deze instrumenten dringen diep door in het lichaam en zorgen voor een healing in de gebieden van het lichaam die dit nodig hebben. Tevens wordt het lichaam zelf gemasseerd met de 4 elementen, lucht, vuur, water en aarde, waardoor je heerlijk ontspant en je helemaal tot rust komt.

Soul Retrieval
Een soul retrieval is letterlijk het herstellen van de heelheid van de ziel. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Oorzaken kunnen zijn het verlies van een geliefd persoon, een grote schokkende gebeurtenis zoals een auto-ongeluk, bedreiging met de dood, bijna doodervaringen, het weggeven van een deel van jezelf in relaties. Wij kunnen in een trancereis dit afgescheiden deel van de ziel weer terug halen. Hierbij worden we geholpen door onze persoonlijke krachtdieren en hulp spirits. Zij leiden ons naar de plaats waar het afgescheiden zielendeel is. Zodra we terug zijn van onze reis wordt het zielendeel ‘ingeblazen’ in je lichaam.
Voor de persoon zelf begint dan een proces van integreren van het teruggevonden deel, waarbij oude stukken pijn en emotie, die de reden zijn geweest van het verlies, ook terugkeren en verwerkt moeten worden. Voor een cliënt is het van belang dat er mensen zijn die hem of haar kunnen bijstaan. In ieder geval zal diegene er klaar voor moeten zijn om het leven zodanig te willen veranderen dat er niet weer in oude patronen wordt teruggevallen.

Trance-Meditatie:
Een Trance-Meditatie is een combinatie van trancereizen en meditaties. Het is een begeleide meditatie waarin je begeleid wordt door de sjamanendrum. Hierdoor is de meditatie makkelijker te maken en gaat dieper omdat je geest in een trancestaat komt waardoor de beelden, informatie, healing, kracht en energie makkelijker bij je binnen kunnen komen. Een bijzondere ervaring!!!

Trancereizen:
Een trancereis is een oeroude sjamanistische techniek om inzicht, genezing en kracht te verkrijgen door middel van contact met andere dimensies. Trancereizen brengen je ook in contact met je intuïtie waardoor je bewustzijn wordt vergroot. Je beleeft een wakkere droom, je ziet beelden of voelt ervaringen zoals in een droom gebeurt. Je kunt echter ingrijpen, dingen veranderen of stoppen wanneer je wilt. Je maakt deze reizen in je geest zonder je lichamelijk te verplaatsen. Meestal lig je in ontspannen houding, luisterend naar het monotone geluid van de trommel. Volgens natuurvolkeren horen andere dimensies bij ons zoals het dagelijkse leven bij ons hoort. De trancereis maakt de weg open voor degene die opzoek gaat naar de andere dimensies.

Kosten:
€ 75,- voor anderhalf uur. De healing bestaat uit een gesprek en de behandeling zelf.
Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor meerdere personen, kosten hiervoor op aanvraag.

Informatie en afspraak:
Wil je meer informatie of een afspraak maken dan kun je contact met me opnemen
Caro Daalder
Mail: dequest@live.nl
Mobiel: 06 24 20 55 81

Verhinderd?
Ik verneem dit graag 48 uur van te voren. Anders ben ik helaas genoodzaakt de tijd die ik voor je vrij heb gehouden in rekening te brengen.

Praktijkruimte:
De Quest
Dovenetelstraat 25s
3053 JD Rotterdam

Bij aankomst even mobiel bellen. De Deurbel staat uit, is zo’n verschrikkelijk geluid.

Sjamanisme
Curus Sjamanisme
Sjamanistisch Healer
Sjamanistische Healingen
Web of Life

    Cart