Caro

Caro Daalder

Caroline, heeft van huis uit veel over het reguliere geloof geleerd en de stromingen daarin. Spiritualiteit is altijd een belangrijke verbinding in haar leven geweest. Er werd ook veel gediscussieerd over het vinden van je eigen weg in het geloof.  Zij heeft haar spirituele weg gevonden in het Sjamanisme, wat een thuiskomen voor haar was.

Na een spontane ontmoeting met een Medium in 1984 heeft ze zich verder ontwikkeld in de spirituele wereld. Vooral in het Sjamanisme en de verschillende stromingen hierin waaronder Siberisch, West-Europees, Noord-Amerikaans Sjamanisme.

Maar ook in Intuïtieve ontwikkeling, boeddhistische Meditatie, Reïncarnatie, Trance-Communicatie, Opleiding coach,
gesprekstechnieken, intuïtieve ontwikkeling en veel meer.

Ze heeft zich gespecialiseerd in healing, o.a. Sjamanistische Healing, Klank & Healing, Intuïtieve Heling, en is gediplomeerd Sportmasseur  Reiki I & II, Tera Mai Reiki I en II, Magnetiseur, Ontspanning Massage, Intuïtieve Massage.

Sjamanistische Massage een massage techniek die zij zelf heeft ontwikkeld, en vele mensen van heeft laten genieten.

Na afronding van haar opleiding als Parapsycholoog heeft ze zich gespecialiseerd in Sjamanisme, Magie, Witchcraft, Druïdisme, de natuurtradities. En speciaal in de healing vormen hierin. Zij is ingewijd in verschillende healing tradities.

Haar thuisbasis is in het sjamanisme, de oer-oude healingen, de inzichten, wijsheid en het vinden van je eigen levenspad hierin heeft ervoor gezorgd dat ze zich verder is gaan ontwikkelen en specialiseren in healingen, het helpen van mensen in alle vormen, en hun levenspad helpen belichten.

De eenheid van al wat is, is haar basis geworden in het leven, Om deze eenheid te kunnen en mogen delen heeft ze in 2008 De Quest opgericht, een Sjamanistisch opleidingsinstituut. Hierin is haar levenswerk, geloof en passie met elkaar verbonden en geeft ze workshops, cursussen, opleidingen, privé sessies, healingen en andere activiteiten waarin Sjamanisme de basis vormt.

Haar grootste passies zijn mensen en natuur, de verbindingen en contacten met en tussen mensen, en tussen mens en natuur.

Werken met groepen, maar ook individueel is haar specialiteit en passie, en dit doet ze dan ook met veel liefde, plezier, duidelijkheid, humor en inspiratie.

Contact: 06 24 20 55 81, mail: dequest@live.nl

    Cart