Workshops

Workshops

Op deze pagina staan de losse activiteiten die we geven, zoals rituelen, workshops en vieringen.

ZielsZuivering – 25 juli
In deze workshop gaan we onze ziel zuiveren van negatieve energie. Van energie die niet van ons is en/of energie die niet meer nodig is. Dit doen we door het zuiveren met salie en andere middelen, door trancereizen, door rituelen. Tevens gaan we nieuwe energie opladen zodat we weer in balans komen en voldaan en opgeladen weer naar huis gaan.

ZielsZuivering
Plaats Centrum Djoj
Data 25 juli
Tijd 10:00 tot 16:00
Prijs € 85,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

Massage vanuit het Sjamanisme -08 augustus
Deze dag gaan we leren hoe we massages kunnen geven. Deze massages zijn vanuit het Sjamanisme en worden gegeven terwijl je cliënt geheel gekleed op een massagetafel ligt.
Je gaat deze dag massages geven en ontvangen. We gaan onder andere werken met:
– 4 elementen massage
– Energetische massage
– Go with the flow massage
– Ster massage

Massage vanuit het Sjamanisme
Plaats Centrum Djoj
Data 08 augustus
Tijd 10:00 tot 16:00
Prijs € 85,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

Soul Retrieval – 22 augustus
Een soul retrieval is letterlijk het herstellen van de heelheid van de ziel. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Oorzaken kunnen zijn het verlies van een geliefd persoon, een grote schokkende gebeurtenis zoals een auto-ongeluk, bedreiging met de dood, bijna doodervaringen, het weggeven van een deel van jezelf in relaties. Wij kunnen in een trancereis dit afgescheiden deel van de ziel weer terug halen. Hierbij worden we geholpen door onze persoonlijke krachtdieren en hulp spirits. Zij leiden ons naar de plaats waar het afgescheiden zielendeel is. Zodra we terug zijn van onze reis wordt het zielendeel ‘ingeblazen’ in je lichaam.
Voor de persoon zelf begint dan een proces van integreren van het teruggevonden deel, waarbij oude stukken pijn en emotie, die de reden zijn geweest van het verlies, ook terugkeren en verwerkt moeten worden. Voor een cliënt is het van belang dat er mensen zijn die hem of haar kunnen bijstaan. In ieder geval zal diegene er klaar voor moeten zijn om het leven zodanig te willen veranderen dat er niet weer in oude patronen wordt teruggevallen.

Soul Retrieval
Plaats Centrum Djoj
Data 22 augustus
Tijd 10:00 tot 16:00
Prijs € 65,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

 

    Cart