Workshops

Workshops

Op deze pagina staan de losse activiteiten die we geven, zoals rituelen, workshops en vieringen.

 

Massage vanuit het Sjamanisme -01 maart
Deze dag gaan we leren hoe we massages kunnen geven. Deze massages zijn vanuit het Sjamanisme en worden gegeven terwijl je cliënt geheel gekleed op een massagetafel ligt.
Je gaat deze dag massages geven en ontvangen. We gaan onder andere werken met:
– 4 elementen massage
– Energetische massage
– Go with the flow massage
– Ster massage

Massage vanuit het Sjamanisme
Plaats Centrum Djoj
Data 01 maart
Tijd 10:00 tot 16:00
Prijs € 85,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

Droomdag – 08 maart
Onze Droomdag gaan we beginnen met een Droomreis, hier ga je lekker liggen op een matras onder een dekentje en geniet je van de klanken die voor je gespeeld worden, waaronder de sjamanendrum, ratel en andere instrumenten, en hier kun je heerlijk op wegdromen. Dit wordt gevolgd door een korte droomuitleg, waarna we een droomhealing gaan ervaren. We sluiten af met een droomritueel.

Droomdag
Plaats Centrum Djoj
Data 08 maart
Tijd 10:00 tot 16:00
Prijs € 65,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

Soul Retrieval – 11 april
Een soul retrieval is letterlijk het herstellen van de heelheid van de ziel. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Oorzaken kunnen zijn het verlies van een geliefd persoon, een grote schokkende gebeurtenis zoals een auto-ongeluk, bedreiging met de dood, bijna doodervaringen, het weggeven van een deel van jezelf in relaties. Wij kunnen in een trancereis dit afgescheiden deel van de ziel weer terug halen. Hierbij worden we geholpen door onze persoonlijke krachtdieren en hulp spirits. Zij leiden ons naar de plaats waar het afgescheiden zielendeel is. Zodra we terug zijn van onze reis wordt het zielendeel ‘ingeblazen’ in je lichaam.
Voor de persoon zelf begint dan een proces van integreren van het teruggevonden deel, waarbij oude stukken pijn en emotie, die de reden zijn geweest van het verlies, ook terugkeren en verwerkt moeten worden. Voor een cliënt is het van belang dat er mensen zijn die hem of haar kunnen bijstaan. In ieder geval zal diegene er klaar voor moeten zijn om het leven zodanig te willen veranderen dat er niet weer in oude patronen wordt teruggevallen.

Soul Retrieval
Plaats Centrum Djoj
Data 11 maart
Tijd 10:00 tot 16:00
Prijs € 65,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

Trance Reading & Healing – 23 mei
Reading staat voor het lezen van alle informatie die opgeslagen is in het menselijke energieveld, het celgeheugen en de ziel. De informatie wordt gelezen via het contact van Ziel naar Ziel. Een Reading verdiept het contact met je Zelf. De reading brengt meer bewustzijn in je proces op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. De potentie van situaties wordt vaak helderder en geeft nieuwe inzichten en mogelijkheden van die situaties. Een reading kan ook meer inzicht geven in zakelijke of relationele processen. De reading kan goed worden gecombineerd met behandelingen of coaching en duurt 60 minuten. Een sessie geeft meestal voldoende inzicht voor een langere tijd en hoeft niet vaak te worden herhaald. Indien nodig wordt er deze middag ook een trance healing gegeven

Trance Reading
Plaats Centrum Djoj
Data 23 mei
Tijd 13:00 tot 16:00
Prijs € 45,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

Volle Maan-dag op Zondag – 05 juli
Op deze zondag gaan we werken met de Volle Maan energie. Een dag lang in de energie van de Maan bezig zijn met rituelen, creativiteit en meer.
Deze maan staat voor ontspannen energie, voorbereiden, slagen. Droomwerk, divineren en mediteren op doelen en plannen, in het bijzonder in spiritueel opzicht.

Volle Maan-dag op Zondag
Plaats Centrum Djoj
Data 05 juli
Tijd 10:00 tot 16:00
Prijs € 65,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

ZielsZuivering – 11 juli
In deze workshop gaan we onze ziel zuiveren van negatieve energie. Van energie die niet van ons is en/of energie die niet meer nodig is. Dit doen we door het zuiveren met salie en andere middelen, door trancereizen, door rituelen. Tevens gaan we nieuwe energie opladen zodat we weer in balans komen en voldaan en opgeladen weer naar huis gaan.

ZielsZuivering
Plaats Centrum Djoj
Data 11 juli
Tijd 10:00 tot 16:00
Prijs € 85,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

Krachtdier – 25 juli
Een krachtdier is een spirithelper die in dierenvorm naar ons toekomen. We kunnen ze ontmoeten, aanroepen, uitnodigen en een band mee maken. Ze helpen ons op ons levenspad met humor, inzicht, kracht en leren ons dat wat nodig is en wat we al in ons hebben beter te gebruiken en verder te ontwikkelen.
In deze workshop gaan we onze krachtdieren ontmoeten, boodschappen ontvangen, rituelen delen en gewoon genieten van de krachtdieren zelf.

Krachtdier
Plaats Centrum Djoj
Data 25 juli
Tijd 10:00 tot 16:00
Prijs € 85,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

    Cart