Orakelen

Orakelen
Orakelen is zo oud als de mensheid, en werd en wordt gebruikt om iemand inzicht te geven en/of te helpen op je levenspad. Je kan een algemene legging ervaren of je kan een vraag hebben. Orakelen is een lezing van waar je nu staat, en de mogelijkheden om dit te veranderen of aan te passen. De keus wat er in je leven gebeurt is altijd aan jezelf!
Vaak ervaren mensen een negatieve lezing in een orakel sessie. Dit is echt niet nodig. Het is net hoe je een orakel interpreteert en vertaald naar het dagelijkse leven.
Ik werk met 3 soorten orakels, de Tarot het meest bekende orakel,  het Veren Orakel en Drum & Botten orakel, de laatste twee zijn sjamanistische orakels. Soms gebruik ik een combinatie van deze 3, net wat nodig is.


Drum & Botten Orakel

Bij dit orakel stel je een vraag en gooi je de botten op de drum.
Hierdoor kan ik aflezen wat voor hulpmiddelen je kunt gebruiken op je levenspad.
Een oude en toch weer nieuwe manier van orakelen.

 

Tarot
De Tarot is in feite, een simpel kaartspel met beelden van torens, koningen en koninginnen, wagens engelen en demonen, de zon, de maan en de sterren, maar toch is het meer dan dat!!! De Tarot is een boek zonder woorden, met mystieke en verborgen kennis, een geheime taal met boodschappen van het verleden en van de toekomst. De Tarot is de erfenis van een arcane kennis die de weg naar bewustheid wijst. Het werkt als een spiegel, een magische spiegel die de binnen en buiten werkelijkheid weerspiegelt…….zonder te oordelen. De beelden van Tarot beschrijven deze werkelijkheid vanuit verschillende perspectieven. De Tarot kan naar belangrijke veranderingen leiden, ze kan een duidelijke waarneming van ons leven en van ons zelf geven, en ze stelt zich alleen open voor diegene die haar willen gebruiken om een hoger niveau van bewustheid te bereiken. Een Tarot lezing kan een algemene lezing over je leven zijn, maar kan ook gelezen worden naar de vragen die je over je eigen leven hebt.

 

Veren Orakel
Vogelveren worden al eeuwen gebruikt door sjamanen over de gehele wereld, zowel voor healing, rituelen als orakelen. Bij een Veren Orakel kies je zelf de veren uit die je het meest aanspreken, de sjamaan zal je vertellen wat dit orakel aan jouw te vertellen heeft . Iedere veer heeft zijn eigen kracht en betekenis, maar de energie van jezelf vult het orakel aan.


Kosten: € 25,- per sessie

Een afspraak maken is noodzakelijk!

 

Cursussen & Opleidingen
Krachtdieren
Maanviering
Massage vanuit het Sjamanisme
Orakelen
Rituelen
Workshops

 

Orakeldagen (afspraak maken is noodzakelijk, ook op deze dagen!)
Plaats De Quest, Dovenetelstraat 25s, 3053 JD Rotterdam
Data 22 februari 2022    en   30 maart 2022
Tijd Op afspraak
Prijs € 25,-
Aanmelden dequest@live.nl

 

    Cart