Crowdfunding

Het zoeken naar een Piramide heb ik even stil gezet. In ben ingehaald door het leven zelf, en mijn energie is nu even op wat anders gericht. Soms zijn er keuzes die gemaakt moeten worden of we willen of niet. Maar het project is zeer zeker niet afgezegd!!! Ik laat jullie later in de tijd weten hoe het ermee staat en wanneer ik de Piramide heb en jullie kan uitnodigen deze te ervaren.
Voor nu bedankt voor jullie gulle gaven, geduld en liefde.
Knuffels Caro

 

Wil jij me helpen om een lang gekoesterde droom uit te laten komen?

Ik wil al jaren lang gaan werken met de energie van de piramide, zie foto hierboven.
De piramide is een eeuwenlang raadsel en mysterie. We hebben al veel mogen leren over de piramides, maar weten nog steeds niet hoe de energie ervan werkt. We weten wel dat een piramide ongelofelijke, mooie en bijzondere energie opwekt. En met deze energie wil ik gaan werken. Ik wil graag een grote piramide waar je niet alleen in kan zitten, maar ook kan liggen, dit is geen standaard maat. Zodat ik verschillende werking met de piramide kan aanbieden, zoals workshops, healing sessies, en speciale trancereizen.

Alleen het kopen van een koperen piramide is voor mij persoonlijk onbetaalbaar. De maat van de piramide zorgt ervoor dat de prijs tussen de € 1.000 en € 1.500 is.
Hierom wil ik een crowdfunding starten en jullie hulp vragen om me hierbij te helpen.

Ik wil voor degene die een donatie van € 35,- of meer geeft, een gelegenheid bieden om in kleine groepjes, de energie van de piramide te ervaren.
Hier gaan we later in de tijd afspraken voor maken.

Als je bij wilt dragen aan de aankoop van deze geweldige piramide, kan je op onderstaande rekening geld overmaken.
Vermeld hierbij:
Piramide – En je naam, graag voor en achternaam

NL72 INGB 0005 3783 44
De Quest Spiritueel Centrum

Alvast bedankt voor de tijd die je hebt gestoken om dit te lezen.
En bij voor baat dank voor je gulle schenking! Iedere euro is welkom!

Dikke knuffels
Caro

    Cart