Festival

Praktische informatie

Zaterdag 27 maart 2021 in Centrum Djoj te Rotterdam

Het 15e Sjamanistisch Festival wordt gehouden op 27 maart 2021.

Een dag van 10:00 tot 22:00 uur met 21 workshops, begin- en eindritueel, verschillende healingen, privé consulten en verkoop.
€ 50,- inclusief alle workshops, healingen, koffie en thee voor de hele dag en avond.
Alleen de privé sessies in de Magische Kamer betaal je apart per sessie.

Lieve mensen,
Helaas ging het festival 2020 niet door omdat de wereld overvallen werd door het corona virus. Een vreselijke tijd waar veel verlies, verdriet, ziekte, onrust, angst is ontstaan en doorleeft. Zeepaardje het krachtdier van het festival 2020 is een uitstekende healer en was niet voor niets aan komen zwemmen om te helpen bij deze moeilijke tijd. We zijn hem dan ook zeer dankbaar dat hij nog steeds zijn krachten aan ons geeft.

Niet wetende hoe het leven verder gaat lopen, wat ons nog te wachten staat, willen we toch alvast een nieuwe datum voor 2021 prikken, en dit is gelukt. Het is zaterdag 27 maart 2021.
Het krachtdier voor dit festival is de Giraffe.
Wil je weten wat de kracht van Giraffe is? Klik dan op Giraffe voor de uitleg

We gaan in het voorjaar 2021 het nieuwe leven vieren. Het voorjaar, de lente waar alles weer tot leven komt is nu de tijd voor het Sjamanistisch Festival. En we hopen dat je dit nieuwe leven met ons mee komt vieren!

De inschrijvingen van de workshops vinden plaats op de dag zelf. Vanaf 10 uur gaan de deuren van centrum Djoj open en kun je jouw naam op de lijst van je favoriete workshops vermelden. De lijsten liggen op de tafels tegenover zaal 1, op volgorde van tijd en alfabetische naam van de Sjamanen. Het is niet de bedoeling dat je meerdere workshops invult op hetzelfde tijdstip. Mensen die nog graag naar een bepaalde workshop willen, zijn dan teleurgesteld omdat ze denken dat deze vol is.

Tussen de workshops door is er voldoende tijd om nog even na te praten, rustig te zitten, tussendoor iets te eten, het toilet te bezoeken en natuurlijk om de verkoopstands te bezoeken. De verkoopstands stoppen namelijk om 19.00 uur met de verkoop.

Bij de entreeprijs zijn alle activiteiten inbegrepen, behalve de Magische Kamer, deze activiteiten betaal je apart. Koffie en thee zijn inbegrepen. De aanmeldingen gaan via Centrum Djoj klik HIER om gelijk naar de aanmelding te gaan. Hierdoor werken we dit jaar niet met toegangsbewijzen, maar krijg je gelijk via de mail een bevestiging van inschrijving. Je naam komt hierdoor op een lijst te staan en bij aanmelding aan de balie op de dag zelf afgevinkt bij binnenkomst.

Maak kennis met het sjamanisme, de diverse stromingen en met elkaar.

Wees Welkom

Caro Daalder

    Cart