Nusta Karpay Inwijding

Atlantis
De 5 Dimensies
In the Womb
Isis
Munay Ki
Nusta Karpay
Pleiaden
Universeel

Nusta Karpay

De Nustas zijn de Godinnen/ Prinsessen / Priesteressen, en staan voor de vrouwelijke energie.  De Nusta Karpay zijn 7 inwijdingen, 7 prachtige teachings van vrouwelijke energie om onszelf te helen en in balans te brengen.  De Nusta Karpay activeert en transformeert de vrouwelijke oerkracht in jou, waardoor je weer oprecht durft te gaan ontvangen in plaats van alleen maar te geven. Hierdoor breng je de balans in je leven terug. 

De pure energie van de Nustas transformeert innerlijke blokkades, zuivert al je chakra’s en brengt ze in balans, vergroot je zelfvertrouwen en versterkt het (zelf)genezende vermogen van je lichaam op een ongelooflijk krachtige manier.

Hiertoe worden bij elke inwijding de zaden gelegd. Elke inwijding is een prachtige ceremonie waarbij telkens een andere tool wordt gebruikt, zoals stenen, bloemen, water, kaarsen. De essentie van de Nusta Karpay is balans brengen in het vrouwelijke aspect.

Het is tijd om onszelf te ontmoeten door het vrouwelijke in ons zelf terug te vinden en te erkennen. Tijd om Yin en Yang in balans te brengen, zowel voor vrouwen als voor mannen.

Deze initiaties bestaan o.a. uit het inbrengen van de zaden van licht in de chakra’s, je wordt verbonden met de Spirit van het water en je kunt je ego los gaan laten. Er wordt een verbinding gemaakt met het vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Het hart wordt geopend, net zoals de keel en het 3e oog, waardoor er heling kan plaatsvinden van het innerlijk kind en je communicatie. Je gaat werkelijk zien wie jij bent en je wordt op een dieper niveau verbonden met het Universum.

De Nustas:

1 Mama Occio:                               De basis, 7 zaden van licht openen je chakra’s

2 Dona Mujia:                                 Ego – Verwijderen en verzachten hiervan

3 Mama Simona:                            Wortels in jezelf en verbinden met de voorouderlijn

4 Dona Teresa:                                Openen van je Hart

5 Maria Sakapana:                          Communicatie verbeteren en bevrijden

6 Huana Huanam Tikkla:                Derde oog openen voor visioenen en helderheid

7 Thomasa Huanam Tikkla:           Transformeren, Integreren en Blessing Godin

 

De Qero’s

De Nusta Karpay zijn zeven inwijdingen van het healingspad van de Inca’s. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Qero’s, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s.

Tot voor kort waren de zeven Nusta Karpay initiaties alleen beschikbaar voor de Inca-sjamanen. De Q’eros is een oud volk dat ooit tot het Incarijk behoorde. Zij hebben tot op heden hun aloude traditie en leefwijze op een heel pure en oprechte manier behouden. Toen de Q’eros een voorspelling kregen over de komst van “mannen met haar op hun gezicht en vuurspuwende stokken” , daarmee een periode inluidend van grote chaos en veranderingen, zijn zij het hooggebergte van de Andes ingetrokken en zijn daar 500 jaar in isolement gebleven. Hiermee hebben zij voorkomen dat de inwijdingen verloren zouden gaan tijdens de Spaanse overheersing, die rond 1500 begon.

Nu is aan de Qero’s voorspeld dat het tijd is om hun wijsheid, levenswijzen en rituelen te delen met de wereld en daarmee de mensheid en de aarde te genezen van vernietiging en terug te brengen naar harmonie. Daarom zijn de Q’eros, nu bijna zestig jaar geleden, uit de bergen naar beneden gekomen om al hun spirituele wijsheid aan te bieden.


De 7 initiaties:
Deze initiaties bestaan o.a. uit het inbrengen van de zaden van licht in de chakra’s, je wordt verbonden met de Spirit van het water en je kunt je ego los gaan laten. Er wordt een verbinding gemaakt met het vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Het hart wordt geopend, net zoals de keel en het 3e oog, waardoor er heling kan plaatsvinden van het innerlijk kind en je communicatie. Je gaat werkelijk gaan zien wie jij bent en je wordt op een dieper niveau verbonden met het Universum.

Mama Occlo
Is de dochter van Vader Zon en Moeder Aarde. Zij is de Moeder van alle Godinnen, en ook Godin van de Wijsheid. De Essentie van Mama Occlo is ons te gronden in ons eigen centrum, om het centrum in ons zelf te vinden. Deze inwijding heelt je vrouwelijke kracht en herstelt balans. Bij dit ritueel ontvang je in de 7 chakra’s de ‘seeds of light’ die verbonden zijn met de 7 sjamanistische archetypes via 7 stenen, gewone stenen of chumpi-stones.

Doña Mujia
De Godin van het Water. Mujia betekent ‘meermin’ en staat voor ‘geest van het water’. Deze Godin en haar taak gaat over ‘loslaten’. Deze inwijding helpt ons het negatieve aspect van het ego los te laten.
Het is een ‘Flowering rite’. De tool voor dit ritueel zijn water en bloemen waarmee in handen worden ingewijd.

Mama Simone
Zij is de Godin van de Voorouders. Zij neemt ons mee naar onze voorouders, voorbij je voorouders, naar je begin, je oorsprong. Thuiskomen! De tool voor dit ritueel is een steen die je tijdens de workshop ontvangt.

Doña Teresa
Zij is de Godin van Harmonie, van Zachtheid, verbonden met onze ziel. Deze inwijding gaat over het openen van je Hart. De tool voor dit ritueel is een Despacho in de vorm van een hart die je gaat maken.
Een aantal benodigdheden mag jezelf meenemen, waaronder rode en witte bloemen.

Maria Sakapana
Spiraal van Wind’. Zij is de Godin van Communicatie. Dit is een zuiverende rite. De tool voor dit ritueel zijn veren.
Veren mag jezelf zoeken in de natuur en meenemen.

Huana Huaman Tikkla
Godin van Zien en Visie. Dit ritueel is een energetische overdracht om je derde oog te openen voor helder zien, heldere visie en inzichten. De tool voor dit ritueel is een favoriet voorwerp wat voor jou ‘visie, inzicht en zien’ zal symboliseren.

Tomasa Huaman Tikkla
Godin van de Vrijheid. Deze inwijding gaat over ‘bevrijding’. Zij verbindt je met de 7 lichten en 7 sterren van de Pleiaden. De tool voor dit ritueel zijn 3 kaarsen waarmee je 3 weken gaat werken.

 

Inwijdingen
De inwijdingen worden individueel gegeven.
Het is ook mogelijk in kleine groepen de inwijdingen te ontvangen

Kosten 
€ 300,- voor alle inwijdingen van de Nusta Karpay,
Inclusief Certificaat.

 

    Cart