Universele Inwijdingen

Atlantis
De 5 Dimensies
In the Womb
Isis
Munay Ki
Nusta Karpay
Pleiaden
Universeel

Universele Inwijdingen

Deze mooie Dimensionale Inwijdingen zijn de brug naar een totaal ander energiepatroon. Het is de stap in een dimensionaal universum. Een mooie, verbazingwekkende, boeiende, leerzame en verbindende manier om aan de reis in het onbekende te beginnen, het onbekende dimensionale pad, dat ons dichter naar ons thuis zal brengen en dus naar onszelf… 12 dimensies /
12 maanden / elke maand 1 inwijding……..een dimensionaal jaar!

Dimensies………..een woord wat we tegenwoordig overal horen. We gaan over naar de 4e dimensie. Maar wat betekent dit? Wat moeten we hiervoor doen? Hoe kunnen we dit doen? En willen we dit?

Of we dit willen of niet, we zitten in een universele dimensionale verandering. En ook de aarde zelf is aan het veranderen. Dit proces is al jaren bezig, en er gebeuren vele dingen die met elkaar verbonden zijn, maar die wij als losstaand ervaren.

Het is onze taak om mee te groeien met de aarde, en dus om onszelf te transformeren naar multidimensionale wezens. We zullen in deze transformatie de vierde en vijfde dimensie in de derde dimensie versmelten, om zo een eenheid te laten worden. Het is de verbinding tussen de opstijgende Aarde en de afdalende Hemel. Deze heilige samenkomst is al door vele van ons ervaren. En vele andere worden dagelijks wakker met dit inzicht nu het steeds duidelijker aan het worden is. We herwinnen ons geboorterecht, ons erfgoed. Herinner je dat we bestaan uit sterrenstof en aardse stoffen, dat we wezens van licht zijn. We zijn niet langer gebonden aan de illusie van tijd, ruimte en materie.

De nieuwe poort kan niet geopend en betreden worden als we ons nog steeds als individuele wezens gedragen. Het gaat nu om de eenheid in alles wat we zijn, doen en geloven. We zullen ons dimensionaal aan moeten passen, om goed en gezond in de nieuwe energie te kunnen leven, en hierbij gaan The Universal Rites™ je helpen.

Door de Inwijdingen ga je zien wie je bent, wat je bent en hoe je de eenheid kunt betreden. De inwijdingen helpen je de verbinding te maken met Al wat is, met de Kosmos, met de Aarde en met de 12 dimensies, en je in al deze gebieden thuis te voelen, en aan te sluiten.

Deze mooie Dimensionale Inwijdingen zijn de brug naar een totaal ander energiepatroon.  Het is de stap in een dimensionaal universum. Een mooie, verbazingwekkende, boeiende, leerzame en verbindende manier om aan de reis in het onbekende te beginnen, het onbekende dimensionale pad,dat ons dichter naar ons thuis zal brengen en dus naar onszelf.

 

Dit dimensionale inwijdingspad brengt je:

– Terug in je eigen kracht en energie

– Geeft je jouw plaats in deze wereld en daarbuiten

– Inzichten in jezelf en in het grote geheel

– Je eigen wijsheid, en universele wijsheid

– Verbinding met alle levensvormen

– Verbinding met alle dimensies en AL wat is

– Terug bij de Bron waar we allen uit ontstaan zijn


Een dimensionaal jaar, waarin je 12 bijzondere dimensionale inwijding gaat ervaren:

1 – De Kern van ons Zijn

2 – Spreken vanuit je Hart

3 – Je heilige lichaam

4 – Magie

5 – Van Afzondering naar Eenheid

6 – De Sleutel van Wijsheid

7 – Levensenergie

8 – Je Zielengroep vinden

9 – Bewustwording van je kracht

10 – De Stem van de Waarheid

11 – Leven Creëren

12 – Jezelf Zijn!

Ik heb ook een Opleiding Universeel Healer ontwikkelt, waarin je zowel deze bovenstaande inwijdingen krijgt als de techniek hoe je hiermee kan healen. Voor meer informatie kijk op Universeel Healer

 

Universele Inwijdingen Woensdagavonden  2021
Plaats Centrum Djoj
Data 10 & 31 mrt, 21 apr, 12 mei, 02 & 23 jun, 14 jul, 04 & 25 aug, 08 & 29 sep, 20 okt 2021
Tijd 19:30 tot 22:30
Prijs € 45,- per inwijding/avond, ook bij afwezigheid verplicht betalen
Aanmelden dequest@live.nl
    Cart